Tillbehör

Ram till kreditkortsläsare

En svart skyddsram kan kompletteras till kreditkortsläsaren för att gömma skruvarna på enheten. Ramen möjliggör att kreditkortsläsaren enkelt kan fästas på väggen för ett snyggare helhetsintryck.

Regnskydd till kreditkortsläsare

I de fall kreditkortsbetalning ska installeras på en plats som är hårt prövad av väder och vind rekommenderas en tillhörande skyddskåpa i genomskinlig plast.

Upptagetlampa

Komplettera kreditkortsbetalningen och myntautomaten med en röd upptagetlampa för att tydliggöra när toaletten är upptagen. Upptagetlampan installeras på väggen, i direkt anslutning till kortläsaren eller myntautomaten. Till upptagetlampan ingår en 24 V LED-lampa.

Polletter

Polletter fungerar till myntautomater samt andra typer av myntmaskiner. En förpackning innehåller 50 stycken 10 kr polletter.

Brytskydd

Vid risk för sabotage eller stöldförsök, rekommenderas ett brytskydd till myntautomaten. Brytskydd finns för kort och lång kåpa.

Kopplingslåda och transformator

En kopplingslåda eller transformator medföljer vid beställning av en myntautomat. Kopplingslådan som ingår vid beställning av en Guld+ hanterar belysningsstyrning, dörrautomatik till en handikappdörr, kortbetalning samt larm vid långt besök. Samtliga eldragningar görs direkt till kopplingslådan, istället för via myntautomaten. Kopplingslådan kan installeras i taket ovanför toalettdörren.

Gratisknapp

Gratisknapp gör att en dörr öppnas direkt från en kassa eller en reception. När tryckknappen aktiverats är toalettdörren öppen under samma tid och förutsättningar som om mynt lagts i. Gratisknappen installeras av montören vid installationstillfället.