Tillbehör

Kopplingslåda och transformator

En kopplingslåda eller transformator medföljer vid beställning av en myntautomat. Kopplingslådan som ingår vid beställning av en Guld+ hanterar belysningsstyrning, dörrautomatik till en handikappdörr, kortbetalning samt larm vid långt besök. Samtliga eldragningar görs direkt till kopplingslådan, istället för via myntautomaten. Kopplingslådan kan installeras i taket ovanför toalettdörren.

Ram till kreditkortsläsare

En svart skyddsram kan kompletteras till SANIBOX kreditkortsläsare för att gömma skruvarna på enheten. Ramen möjliggör att kreditkortsläsaren enkelt kan fästas på väggen för ett snyggare helhetsintryck.

Brytskydd

Vid risk för sabotage eller stöldförsök, rekommenderas ett brytskydd till myntautomaten. Brytskydd finns för kort och lång kåpa och kan kompletteras med en genomgående bult för extra förstärkning. Med ett hänglås låses bulten fast i brytskyddet.

Polletter

Polletter fungerar med SANIBOX myntautomater samt andra typer av myntmaskiner. En förpackning innehåller 50 stycken 10 kr polletter.

Upptagetlampa

Komplettera myntautomaten med en röd upptagetlampa för att tydliggöra när toaletten är upptagen. Upptagetlampan installeras på väggen, i direkt anslutning till myntautomaten. Till upptagetlampan ingår en 24 V LED-lampa.

Gratisknapp

Gratisknapp gör att en dörr öppnas direkt från en kassa eller en reception. När tryckknappen aktiverats är toalettdörren öppen under samma tid och förutsättningar som om mynt lagts i. Gratisknappen installeras av montören vid installationstillfället.